Particulieren

Tuinen aangelegd door Philip Dijs Hoveniers zijn niet alleen prachtig en sfeervol maar sluiten ook prima aan op uw wensen en tuinbeleving. Na de aanleg voelt u zich daardoor meteen thuis in u eigen tuin en kunt u genieten van al het moois wat het buitenleven te bieden heeft.


Kleine tuinen

Ook voor kleine tuinen bent u bij Philip Dijs hoveniers aan het juiste adres. Met een juiste toepassing van materialen en beplanting ontstaat op subtiele wijze een gevoel van ruimte. Hierdoor zijn wij in staat een kleine tuin groot te laten lijken.


Grote Tuinen

Heeft u een mooi oppervlak voor uw tuin maar heeft u geen idee waar te beginnen? Met een handige en efficiente manier van omgaan met oppervlakte kunnen wij uw tuin helemaal op en top verzorgen, van sierbestrating tot houtwerk en hekwerken om uw huis. Ook de aanleg van een vijver en besproeiingsinstallaties is bij ons mogelijk.


Daktuinen

Een tuin kan tegenwoordig op alle mogelijke niveau’s gerealiseerd worden. Ook op een balkon of dakterras kunnen wij een groene oase voor u creëeren. Begroeiing op uw dak geeft het gebouw een vriendelijke uitstraling en het werkt isolerend!

Copyright © 2010 Philip Dijs Hoveniers | Disclaimer