Onze visie

Philip Dijs Hoveniers is een bedrijf dat sinds 1995 werkzaam is. Wij hebben ons gespecialiseerd in het adviseren, aanleggen en onderhouden van tuinen bij particulieren, bedrijven en instellingen. Bij ons bedrijf zijn gemiddeld 3 mensen fulltime actief. Onze speerpunten zijn kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid.


Kwaliteit

Ons doel is kwaliteit te leveren. Dit kan zijn door het afleveren van een complete nieuwe tuin. Maar ook bij het renoveren van bijvoorbeeld een kapotte vijver of het onderhouden van uw grasveld. Maar kwaliteit is bij ons ook het maken duidelijke afspraken.


Vakmanschap

Al onze vaste personeelsleden zijn vakbekwaam hovenier. Die allemaal gaan voor perfectie in de ruimste zin van het woord. Door jaarlijks cursussen te volgen, blijven wij onze kennis uitbreiden en onze bekwaamheid vergroten.


Betrouwbaarheid

Ons bedrijf is aangesloten bij de branchevereniging VHG. Deze organisatie ondersteunt haar lidbedrijven in haar bedrijfsvoering en in het bevorderen van een leefbare samenleving door middel van aanleg en onderhoud van het groen in de leefomgeving.

Copyright © 2010 Philip Dijs Hoveniers | Disclaimer