Disclaimer

Ondanks aan alle pagina's van de website van Philip Dijs Hoveniers de grootst mogelijke zorg is besteed, bestaat de mogelijkheid dat delen van de informatie verouderd zijn of niet langer correct. Daarom kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Philip Dijs Hoveniers aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de pagina's van de website.


In het bijzonder vallen links naar derden buiten de controle van Philip Dijs Hoveniers, dat daarom voor de inhoud van de pagina's van derden nooit verantwoordelijk kan worden gehouden. Philip Dijs Hoveniers is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere websites, voor de privacybescherming op die websites of voor de diensten die eventueel via die websites worden aangeboden.


Philip Dijs Hoveniers bezit het auteursrecht op de informatie die via de website van Philip Dijs Hoveniers wordt verstrekt. Dit geldt voor teksten, beeldmerken, logo's, tekeningen, schetsen en fotomateriaal. Het is derhalve niet toegestaan de informatie te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van Philip Dijs Hoveniers. Het gebruik van het logo of projectfoto's van Philip Dijs Hoveniers is alleen toegestaan na toestemming van Philip Dijs Hoveniers.


Philip Dijs Hoveniers hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van de website. Informatie over bezoeken aan de site wordt slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en nooit om individuele personen te identificeren. De persoonlijke gegevens die u verstrekt om informatie te ontvangen worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de aanvraag of de reactie en daarna vernietigd. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.


Contact

Voor vragen over de website kunt u contact met ons opnemen.

Copyright © 2010 Philip Dijs Hoveniers | Disclaimer