Onderhoud

Zonder verzorging is zelfs een schitterende tuin in korte tijd al een treurig aangezicht.
Zelf onderhouden vergt veel tijd, inspanning en ook kennis. Gelukkig is uw tuin bij Philip Dijs Hoveniers in vertrouwde handen. Of het nu gaat om uw eigen, bedrijfs- of instellingstuin, wij weten precies wat die nodig heeft. Dit houdt in dat we snoeien, spitten, bemesten, beplanten, blad verwijderen en het vrijgekomen afval afvoeren. Bovendien luisteren wij naar uw wensen en letten goed op eventuele plantenziektes. Daarnaast doen wij ook aan zwembadschoonmaak en onderhoud. Bij Philip Dijs Hoveniers krijgt u onderhoud op maat. U kunt kiezen voor kleine of grote onderhoudsbeurten, al naar gelang uw wensen, behoefte en de toestand van uw tuin.


U kunt kiezen uit een 3 onderhoudsabonnementen:

1 x per week

Bij dit abonnement verrichten wij terugkomende werkzaamheden zoals het gras maaien, klein snoeiwerk en onkruid verwijdering. En natuurlijk altijd netjes op tijd. Uw tuin blijft het gehele jaar in een topconditie!

2 x per jaar

Dit abonnement word verricht in het voorjaar en najaar. Met name de grote werkzaamheden worden onder handen genomen. U kunt hierbij denken aan snoeien, blad ruimen, bemesten en spitten.

In overleg

Sluiten de voorgaande abonnementen niet aan bij uw wensen, wilt misschien liever een abonnement voor 4 of 5 keer in de maand tuinonderhoud neem gerust contact met ons op.

Copyright © 2010 Philip Dijs Hoveniers | Disclaimer